Autospuiten

Wanneer u schade aan uw auto heeft opgelopen kan het zijn dat de lak hierdoor is aangetast. Als u lakschade heeft bent u bij Schadenet Midden-Brabant aan het juiste adres. De volgende stappen worden hierbij doorlopen. Na het plaatwerk gaat uw auto het spuitproces in. Voordat de auto wordt gespoten worden de delen die niet gespoten hoeven te worden afgedekt. De onderdelen die vervangen of herstelt zijn worden vervolgens voorbewerkt. Dit proces bestaat uit het schuren van de plaatdelen en het aanbrengen van de grondlak. Onze spuiters brengen vervolgens in de spuitcabine een nieuwe laklaag aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van watergedragen lakken. Zo werken wij verantwoord met milieuvriendelijke materialen. 

Onze vakmensen, met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat de nieuwe laklaag met de grootste nauwkeurigheid wordt aangebracht. Wij werken met een zogenaamde Color-Dialog. Dit apparaat zoekt de juiste kleur bij uw auto. Met een kleurvoorbeeld wordt vervolgens gecontroleerd of dit ook daadwerkelijk het geval is. Bij Schadenet Midden-Brabant zijn wij in staat alle lakken aan te brengen. Hierbij kan gedacht worden aan 1-laags 2K-producten, 2-laags metallic lak tot aan 3-laags parelmoer lak al dan niet voorzien van een blanke laklaag. Schadenet Midden-Brabant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze vestiging.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak