Over Schadenet Oosterhout

Schadenet Oosterhout is een modern schadeherstelbedrijf dat sinds 2008 onderdeel is van Van Dorst Automotive. Vanaf de jaren ’90 is Van Dorst Automotive al actief als schadeherstelbedrijf met Schadenet Midden-Brabant, dat gevestigd is in Rijen. In 2008 is Van Dorst Automotive uitgebreid met een tweede Schadenet vestiging in Oosterhout.

Schadenet Oosterhout is gehuisvest aan de Distributieweg 16 op het industrieterrein Weststad III in Oosterhout. Schadenet Oosterhout staat voor 'Uw schade is onze zorg'. Als onderdeel van een professionele franchise autoschadeherstelketen Schadenet bent u bij ons aan het juiste adres met uw autoschade

FOCWA
Wij zijn een FOCWA-erkend bedrijf. Hiermee garanderen wij u dat u een hoge kwaliteit dienstverlening krijgt. Met goed opgeleid personeel in een optimaal uitgeruste werkplaats helpen wij u graag zo snel mogelijk weer op weg. 

Milieu
Schadenet Oosterhout is zich bewust van het milieu en houdt hier dan ook te allen tijde rekening mee. Wij doen dit door onder andere gebruik te maken van producten en reparatietechnieken die hun verantwoording uitdragen voor het milieu. Om dit beleid te borgen, hebben wij naast een ISO 9001 certificering tevens een ISO 14001 certificering. 

 

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0162-420000