Bumperschade

Het onderdeel aan de auto dat het vaakst beschadigd raakt, is de bumper. Bumperschade ligt erg voor de hand bij het inparkeren, maar wordt ook vaak beschadigd tijdens het inparkeren van anderen.

Schade aan de bumper is natuurlijk net zo vervelend (en lelijk) als schade aan ieder ander onderdeel van de auto. Tevens vergroot het het risico op roest etc. Schadenet Oosterhout weet als geen ander hoe het bumperschade het best en meest efficiënt kan herstellen.

Reparatie aan kunststof bumper

Heeft u bumperschade aan een kunststof bumper? Geen probleem, ook hier weten de schade-experts van Schadenet Oosterhout wel raad mee. Wilt u meer informatie over autoschadeherstel aan bumpers of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan snel contact met ons op!

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Autospuiten

Heeft uw auto schade opgelopen en uw lak heeft hierbij geleden? Schadenet Oosterhout beschikt over de beste vakmensen om uw auto weer te herstellen. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Na het verrichten van plaatwerk gaat de auto het spuitproces in. Nog voordat de auto wordt gespoten, worden de niet te spuiten delen afgedekt en de te vervangen of te herstellen delen voorbewerkt. Deze voorbewerking bestaat uit het schuren van de plaatdelen, die vervolgens worden voorzien van grondlak. Hierna kan de autospuiter in de spuitcabine aan de slag met het zorgvuldig aanbrengen van de nieuwe laklaag. Voor dit proces wordt gebruik gemaakt van watergedragen lakken. Zo wordt er ook aan het milieu gedacht.

Al onze spuiters hebben een goede opleiding genoten. Met jarenlange ervaringen weten zij de laklaag met uiterste precisie aan te brengen op de auto. Om de juiste kleur te bepalen maken wij gebruik van de zogenaamde Color-Dialog. Om er zeker van te zijn dat de kleur gelijk is aan de huidige kleur op de auto wordt dit nog eens gecontroleerd met een kleurvoorbeeld. Als alle stappen zijn doorlopen kan de lak worden aangebracht. Bij Schadenet Oosterhout zijn wij in staat alle lakken aan te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in 1-laags 2K-producten, 2-laags metallic lak tot 3-laags parelmoer lak al dan niet voorzien van een blanke laklaag. Bij ons vindt u vakmanschap. Schadenet Oosterhout staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze vestiging.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak